Podjetjem pomagamo rasti s strokovnimi trženjskimi rešitvami.

Naše marketinške rešitve poenostavljajo poslovanje in spodbujajo rast. Ponujamo svetovanje, tehnično podporo in usposabljanje za sprostitev vašega trženjskega potenciala. Dosegajte svoje cilje z zaupanjem.

Zakaj delati z nami


V podjetju Solucom pri vsakem projektu uporabljamo dolgoletne izkušnje na področju avtomatizacije trženja, ActiveCampaign, Keap, CRM in tehnične podpore. Naše prilagojene rešitve racionalizirajo delovanje, spodbujajo rast in izboljšujejo izkušnje strank. Z našo ekipo strokovnjakov na vaši strani lahko zanesljivo dosežete svoje trženjske cilje.

Individualno svetovanje

Pridobite osebne napotke naših strokovnjakov za razvoj prilagojene trženjske strategije, ki ustreza vašim edinstvenim poslovnim potrebam.

Program usposabljanja

Z našim programom praktičnega usposabljanja za programsko opremo za avtomatizacijo trženja in CRM svojo ekipo opremite z znanji, ki jih potrebuje za uspeh.

"Narejeno za vas"

Naša storitev "narejeno za vas" odpravlja težave pri avtomatizaciji trženja in zagotavlja strokovne rešitve, prilagojene vašim poslovnim potrebam.

O Solucomovi ekipi


Na voljo vam je več kot 20 let izkušenj. Certificirani svetovalec za ActiveCampaign in Keap

Michele - CEO / Senior cunsultant

Poglobljeno poznavanje Wordpressa in sistemov e-učenja. Strokovnjak za TFS prve in druge stopnje.

Fabrizio - technical Support

Razvijalec celotnega paketa Izkušnje z ustvarjanjem kode, prilagojene strankam, vtičnikov WordPress, CRM.

Mauro - Developer - Coding

Storitve za stranke in upravno vodenje.

daniela - Administration - Customer Care

Kaj boste dobili z izbiro naše svetovalne storitve

Naše svetovalne storitve v podjetju Solucom zagotavljajo prilagojene rešitve za racionalizacijo poslovanja, spodbujanje rasti in izboljšanje izkušenj strank. Izberite nas, da sprostite svoj trženjski potencial in samozavestno dosežete svoje poslovne cilje.

Spodbujanje rasti z rešitvami po meri

Naše prilagojene storitve vam pomagajo optimizirati trženje in racionalizirati poslovanje, kar vodi k boljšim poslovnim rezultatom.

Prihranite čas in povečajte produktivnost

Naše storitve in programi usposabljanja vam pomagajo povečati učinkovitost in skrajšati čas, ki ga porabite za naloge trženja.

Ostanite v koraku s trendom

Naša ekipa spremlja najnovejše trende in tehnologije za avtomatizacijo trženja, zato lahko vedno ostanete pred konkurenco.

Strokovno svetovanje in podpora

Naša ekipa strokovnjakov za avtomatizacijo trženja vam zagotavlja prilagojene napotke in podporo, da boste lahko samozavestno dosegli svoje trženjske cilje.

Trusted by:

Kaj pravijo naše strankePri vseh projektih naše agencije se zanašamo na Michele iz podjetja Solucom za vse tehnične težave ali optimizacijo avtomatizacij Wordpress, ActiveCampaign ali Keap.

Andrea QuaglioCEO QGL Srl

Sodelovanje z Michele je pravi užitek. Hitro razume vsako potrebo in še hitreje reši težave. Brez dvoma: če vam je mar za vaše podjetje, je on pravi človek za to delo!

Francesco BuonicontiCEO SNS for Life Sagl

Blog Articles

Ready?

Get in Touch!

Name*
Email*
Success message!
Warning message!
Error message!